Un dia perdut en la vida de 135 diputats

  • Guif
  • 7 d'octubre de 2019

Fins on podrien arribar 135 cervells suposadament privilegiats treballant durant un dia sencer en una sala junts? Molt lluny si ho fan constructivament, i probablement si són diputats, amb efectes molt beneficiosos per la societat. La llàstima és que a Catalunya no ha estat el cas aquest dilluns al matí. Ciutadans ha volgut que els diputats al Parlament estiguessin tot el dia tancats a l’hemicicle discutint la seva moció de censura a Quim Torra, que ja havia nascut morta amb el No de la CUP i els comuns, i l’abstenció dels socialistes.

Lorena Roldán no ha volgut retirar una moció que ha acabat sent clarament una presa de pèl a la intel·ligència de la resta dels grups i de la ciutadania. Sabedors del seu fracàs assegurat, han volgut fer el paripé complet i n’han acabat traient rèdit: Carlos Carrizosa, la pròpia Lorena Roldán i Nacho Martín Blanco han arribat a intervenir en un debat gairebé calcat al del debat de política general, encara no fa dues setmanes. Potser amb un nivell general més baix, tenint en compte que tot eren respostes a un discurs de nou ple de mentides incendiàries del partit més perillós de l’arc parlamentari.

Busquen la confrontació i porten anys intentant provocar la violència independentista amb fake news, discursos agressius, i passant-se pels feus més importants dels republicans arrencant llaços i ‘muntant pollastres’.  I ara que hi ha hagut detencions de CDR, intenten recollir els fruits titllant Torra gairebé de terrorista i basant tota la moció de censura en aquest argument. Ni el PSC, que s’ha abstingut, s’ha empassat aquest espectacle mediàtic de baixa estofa, aquest míting previ a la campanya electoral del 10-N en què han convertit la sessió parlamentària. Sembla que fins i tot la ciutadania espanyola s’està adonant del contingut nul que té el partit d’Albert Rivera, ja que les enquestes els ofereixen previsions de davallada monumental. És que pensaven que la gent era tan idiota d’empassar-se el seu joc?

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS