Les aus rapinyaires miren de prendre el vot ‘indepe’ despistat

  • Oriol
  • 30 de març de 2019

Les paraules “exili” i “presos polítics” ressonen per tots els racons de Catalunya. Del campanar d’un poble ressonen al campanar del següent, i és que la Junta Electoral Central, en un exercici de parcialitat monumental, ha prohibit aquest dijous aquestes paraules als mitjans públics. Bàsicament a TV3, que és l’única cadena que en feia ús. La JEC demostra la seva parcialitat, en una decisió que s’ha agreujat quan ha decidit sancionar el canal català per haver retransmès la manifestació auto determinista de Madrid.

En un primer moment l’havia acceptat, però ara l’ha condemnat. En canvi, mai se’n recorda de demanar compensacions a TVE per la no presència d’ideologia independentista en les seves emissions. I ningú en diu res ni en fa cabal, perquè són de Madrid i ens pensem que òbviament, allà no hi ha independentistes. Doncs no, és un canal igualment públic, i si estan obligats a parlar -per decència- i a anar amb el Barça quan és el “único equipo español que queda en la Champions” encara que tots els locutors siguin del Madrid i es mengin les ungles, doncs en política, el mateix. Però no.

També ressona encara l’entrevista a Josep Borrell que ja ha donat la volta a Europa, ignominiosa i que retrata al perosnatge i a l’estat. Per cert, diuen que el ministre ‘Abengoa’ voldria presentar-se a liderar el PSOE, de nou. Un suïcidi pel partit si això passa. En un altre ordre de coses, avui la CUP ha estat notícia per un cas de masclisme, malgrat els discursos abrandats, que han obligat a l’aranesa Mireia Boya, la víctima, a renunciar a les seves responsabilitats executives. La CUP ha respost a la carta oberta de l’exdiputada que denunciava dos anys de maltractament psicològic, amb molta tebior, inesperada per ser la CUP.

La palma d’avui se l’emporta, però, Pablo Iglesias. El candidat de Podemos ha assegurat que proposarà en el seu programa, un referèndum d’autodeterminació per a Catalunya. Lamentable. Podemos, en vista de les enquestes, vol fer com Miquel Iceta aquesta setmana, i mirar de prendre vots de darrers hora als independentistes. Però aquesta vegada no picarà tanta gent, malgrat Jaume Asens. En les darreres eleccions ja van treure el tema del referèndum, i un cop passades les eleccions se’n van oblidar. Per què ara hauria de ser diferent, quan no n’han parlant en molt de temps?

29 de març de 2019

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS